1 aantal m2
2 levering
3 postcode + huisnummer
(alleen bij bezorgen)
u betaalt per m2:
€ 00,00
voor uw gazon totaal:
€ 00,00

Gras zode | Graszode | Graszoden


Een mooi aangelegde tuin met een strakke grasmat dat is een lust om naar te kijken. Elke vierkante meter is genieten wanneer u gebruik maakt van een gras zode. Wilt u ook net als op een voetbalveld een mooi egaal grasveld? Lees hier hoe gebruik kunt maken van onze kennis op het gebied van graszoden.

Werken met een graszode is kinderlijk eenvoudig. Ook u kunt het! Met een klein beetje inspanning legt u het gras in tuin alsof het een puzzel is die in elkaar gelegd wordt. Onze graszoden zijn er namelijk speciaal voor gemaakt. U kunt gebruik maken van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van graszoden. Hierdoor heeft u in zeer korte tijd een perfecte grasmat liggen. U heeft er direct plezier van!

Als u net als wij een frisgroen en gezond gazon wilt , bestel dan vandaag nog uw grasmat. Elke gras zode is door ons met zorg behandeld. Hierdoor kunt u zorgeloos van uw tuin genieten. Al onze producten zijn onkruidvrij en bieden na aanleg direct een mooi gazon.

Wilt u weten wat een graszode precies is? Lees dan hier onze vakkundige uitleg. Een gras zode is een dunne plak bestaande uit bovengrondse plantendelen, een klein deel aarde met daarin de wortels van gras. Door onze jarenlange ervaring die van vader op zoon gaat, leveren wij uitsluitend de hoogste kwaliteit grasmatten. Deze ervaring en kennis ziet u terug in uw gazon. Met deze strakke en gezonde grasmat haalt u de natuur in huis!

Design by www.grafimediagroep.nl