1 aantal m2
2 levering
3 postcode + huisnummer
(alleen bij bezorgen)
u betaalt per m2:
€ 00,00
voor uw gazon totaal:
€ 00,00

Gazon aanleggen | Gazon


Een mooi gazon is een lust voor het oog en ook u kunt op een eenvoudige manier een strak gazon aanleggen! Op onze website kunt u lezen welke manier een goed en gezond gazon oplevert. Deze werkwijze is beproefd en onze vakmensen maken steeds gebruik van de laatste ontwikkelingen zodat ook u gebruik kunt maken van de laatste technieken. Hierdoor wordt een mooi gazon aanleggen nog plezieriger.

Een gazon is gemaakt van natuurlijk materiaal. Dit vergt eenvoudig onderhoud en al onze producten worden onderhoudsvrij aangeleverd. Dit betekent dat uw gazon alleen gras bevat. Als u vragen heeft over het onderhoud van uw gazon, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u duidelijk en helder uitleggen welke mogelijkheden er zijn. Het aanleggen van een aantrekkelijk gazon is daardoor nog makkelijker voor u.

Ziet u ook wel eens tuinen met zo’n lentegroen tapijt? En wilt u ook zo’n strak gazon in uw tuin? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe gazon! Uw kinderen, huisdieren en uw gezinsleden kunnen al snel gebruik maken van uw nieuwe gazon. Zij kunnen u ook helpen met het aanleggen van uw gazon, het is namelijk kinderspel. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om snel aan de slag te gaan, binnen de kortste keren kijkt u uit over een gazon met uitstekende kwaliteit. Gras in uw tuin wordt nog leuker met onze dagverse graszoden. Raak net als anderen die u voorgingen betoverd van een professioneel gazon.

Als u tips wilt over het aanleggen van uw gazon, praat dan eens met onze medewerkers. Zij vertellen u alles over uw nieuwe aanwinst. Ook naderhand, als u al een tijdje gebruik maakt van uw gazon, staan wij klaar met onze service. Wij blijven altijd up-to-date met onze kennis en technieken. Wij delen dit graag met u zodat u tot in lengte van dagen kunt genieten van uw prachtig aangelegde gazon.

Design by www.grafimediagroep.nl