1 aantal m2
2 levering
3 postcode + huisnummer
(alleen bij bezorgen)
u betaalt per m2:
€ 00,00
voor uw gazon totaal:
€ 00,00

Grasmatten


Grasmatten kunnen overal voor gebruikt worden. Naast een prachtig speelveld, leveren wij ook onze grasmatten aan grote projecten en professionele afnemers. Denk hierbij aan sportvelden, tuincentra en hoveniers. Voor elke gebruiker hebben wij een oplossing met een garantie voor de unieke kwaliteit van onze grasmatten.

Wij zijn in staat om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden. Belangrijk is te weten dat uw grasmatten nog kwetsbaar zijn als ze pas zijn aangelegd. Het is daarom noodzakelijk om zeker in het begin uw grasmatten goed te verzorgen. U kunt dit doen door zeker wel een paar keer per dag goed te sproeien. De wortels van uw grasmatten krijgen daardoor de kans om te groeien. Uw grasmatten kleven als ware dan aan de grond en de verhouding met de brandende zon is daardoor optimaal. Na een tijdje, wanneer u ziet dat uw grasmatten er gezond bij liggen, kunt u uw sproeiwerk verminderen. Op onze website kunt u uitgebreid lezen over de manier waarop u uw grasmatten gezond kunt houden.

Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent over uw aangeschafte grasmatten. Wij leveren namelijk de beste kwaliteit en u koopt rechtstreeks bij de teler. Hierdoor staan wij direct in contact met u als eindgebruiker van mooie frisgroene grasmatten. Door onze goede contacten met onze klanten zijn wij in staat om u te adviseren over uw nieuwe gazon en uw verse aangeleverde grasmatten. Kijk rustig eens rond op onze website en ontdek de vele voordelen van het aanschaffen van uw grasmatten rechtstreeks bij de teler. Of u nu een professionele eindgebruiker bent, een tuincentrum, hovenier of particulier, iedereen kan nu gebruik maken van ons professionele aanbod van grasmatten.

Design by www.grafimediagroep.nl