1 aantal m2
2 levering
3 postcode + huisnummer
(alleen bij bezorgen)
u betaalt per m2:
€ 00,00
voor uw gazon totaal:
€ 00,00

Prijs graszoden | graszoden prijzen


Uw gazon aanleggen wordt helemaal leuk als  u de prijs van graszoden vergelijkt met de enorme tijdwinst die u boekt. Steeds meer mensen zien het gemak van graszoden. 

Onze graszoden liggen al in vele tuinen in heel Nederland.  De tuineigenaren geven aan erg tevreden te zijn.  Het gebruiksgemak, snelle levering en het feit dat onze producten dagvers zijn, ervaren de gebruikers als een pluspunt.  De snelle levering in combinatie met onze deskundigheid levert ook voor u een strakke grasmat op. Onze graszoden zijn vrij van onkruid en groeien zeer snel vast.?  U kunt dus al snel na het leggen gebruik maken van uw nieuwe gazon.

Wij hebben onze graszoden ook altijd op voorraad. In de winterperiode en bij warm zomerweer is er een uitzondering. Een grasmat kan namelijk alleen maar gelegd worden in vorstvrije periodes. Informeer gerust bij ons als u twijfels heeft over de periode waarin u uw graszoden bij ons wilt komen halen. Onze deskundige medewerkers staan u altijd graag te woord. +31 6 3099 3996

Design by www.grafimediagroep.nl