1 aantal m2
2 levering
3 postcode + huisnummer
(alleen bij bezorgen)
u betaalt per m2:
€ 00,00
voor uw gazon totaal:
€ 00,00

Graszoden kopen | gras kopen


Gras kopen is een ware attractie. Binnen de kortste keren heeft uw tuin of veld een mooie groene uitstraling. Wij leveren uitsluitend gras dat voldoet aan de hoogste eisen. Omdat u rechtstreeks bij de teler bestelt, maakt u direct gebruik van de vele voordelen die dit heeft. Zo kunt u graszoden kopen tegen gunstige tarieven. Onze moderne machines die voldoen aan de laatste eisen, zorgen voor een goede kwaliteit van het gras. Het kopen van graszoden zorgt er ook voor dat u snel en schoon kunt werken.

Als kwekers zijn wij zeer ervaren in het kweken van gras. Wij houden rekening met de laatste ontwikkelingen.

Als u al deze voordelen op een rijtje zet, wordt het kopen van gras nog leuker. Naast het feit dat u razendsnel een wonderschoon groen tapijt heeft van hoge kwaliteit, is het prettig om te weten dat u als eindgebruiker altijd de beste kwaliteit koopt.

Gras kopen is ook leuk als u uw familie meeneemt. Het zien van de processen bij de teler is ook heel leerzaam. Uw kinderen zien hoe het proces werkt, van teler tot aan uw nieuwe tuin.

Ook de professionele eindgebruiker die bij ons graszoden komt kopen, geven wij altijd de laatste stand van zaken mee. Deskundig advies over het kopen van gras, het aanleggen en het onderhouden zorgt voor meer plezier van de grasmat. U vindt onze producten terug in tuincentra en bij hoveniers die allemaal de voordelen van onze grasmatten hebben ondervonden.

Design by www.grafimediagroep.nl